Alles ontdekken over restaurant de Swarte Ruijter

Guide des Chefs is een exclusief platform voor liefhebbers van haute cuisine. Op Guide des Chefs presenteren de allerbeste chefs en restaurants van Nederland zich. U vindt er hoogwaardige video’s waarvan het water u in de mond loopt. Bijvoorbeeld van restaurant de Swarte Ruijter en Erik de Mönnink in Holten, maar ook van andere zaken in Overijssel en de rest van Nederland.

In deze en andere video’s op Guide des Chefs presenteert Erik u onder andere het restaurant, zijn kookfilosofie en een uniek kijkje in de keuken van restaurant de Swarte Ruijter Holten.

Kopie-van-De-swarte-ruijter-hoofdgerecht.jpg

Naast de unieke video’s van Erik en andere chefs, houdt Guide des Chefs u up-to-date met het laatste culinaire nieuws uit de wereld van Michelinsterren. Verder vindt u er bijzondere samenwerkingen, exclusieve aanbiedingen en members-only evenementen. In andere woorden: alles dat het goede leven nog beter maakt.

En omdat scrollen door Guide des Chefs gegarandeerd uw smaakpapillen prikkelt, boekt u direct vanuit het platform telefonisch of via e-mail bij het restaurant van uw keuze. Een tafel kunnen we niet altijd garanderen, maar een plek helemaal bovenaan de wachtlijst wel!

Dus download de app, word lid van deze exclusieve culinaire community en geniet vandaag nog van het lekkerste dat de culinaire wereld te bieden heeft!

Download de app