Alles ontdekken over restaurant Perceel

Guide des Chefs is een exclusief platform voor liefhebbers van haute cuisine. Op Guide des Chefs presenteren de allerbeste chefs en restaurants van Nederland zich. U vindt er hoogwaardige video’s waarvan het water u in de mond loopt. Bijvoorbeeld van restaurant Perceel en Jos Grootscholten in Capelle aan den Ijssel, maar ook van andere zaken in Zuid-Holland en de rest van Nederland.

In deze en andere video’s op Guide des Chefs presenteert Jos u onder andere het restaurant, zijn kookfilosofie en een uniek kijkje in de keuken van restaurant Perceel Capelle aan den Ijssel.

Kopie-van-Perceel-hoofdgerecht.jpg

Naast de unieke video’s van Jos en andere chefs, houdt Guide des Chefs u up-to-date met het laatste culinaire nieuws uit de wereld van Michelinsterren. Verder vindt u er bijzondere samenwerkingen, exclusieve aanbiedingen en members-only evenementen. In andere woorden: alles dat het goede leven nog beter maakt.

En omdat scrollen door Guide des Chefs gegarandeerd uw smaakpapillen prikkelt, boekt u direct vanuit het platform telefonisch of via e-mail bij het restaurant van uw keuze. Een tafel kunnen we niet altijd garanderen, maar een plek helemaal bovenaan de wachtlijst wel!

Dus download de app, word lid van deze exclusieve culinaire community en geniet vandaag nog van het lekkerste dat de culinaire wereld te bieden heeft!

Download de app